4-daags wielerarrangement

Wielerarrangement dwars door de Ardennen

Samen met Les Moineaux, een B&B in de buurt van La Roche, hebben wij een fraai en uitdagend arrangement samengesteld voor de geoefende wielrenner. 
De Col de Redoute en de Col de Houssire (bekend van o.a. Luik-Bastenaken-Luik en de Vélomediane Claude Criquielion) zitten in de route, die je over landelijke weggetjes van de Belgische Ardennen voert, door kleine dorpjes met schitterende vergezichten.

Bij dit 4-daags arrangement verblijf je telkens 2 nachten bij een B&B, en fiets je (met een klein rugzakje) halverwege dwars door de Ardennen naar de andere Bed and Breakfast. De 1ste en 3de dag rijd je een route in de omgeving om vervolgens 's avonds moe maar voldaan aan te schuiven aan een 3-gangen diner.

  • Prijs: € 215,- p.p., op basis van een 2-persoonskamer
  • Inclusief: 4 overnachtingen, 4 maaltijden, 3 lunchpakketten, 3 routes en stalling fiets. Bagagevervoer is mogelijk, kosten  € 25,- per vervoersmoment
  • Belangstelling? 
    Neem dan contact met ons op of vul het reserveringsformulier in!
    Geef aan bij bijzonderheden dat het om het Wielerarrangement dwars door de Belgische Ardennen  gaat. Ook is het mogelijk om het arrangement te verlengen.